Windows media centar otkazan u nadolazećem operativnom sustavu Windows 10

Windows media centar otkazan u nadolazećem operativnom sustavu Windows 10

windows-media-center-04

 

Windows Media Centar jednostavno nema sreće – upravo odbrojava svoje zadnje dane. Stigla je tužna vijest kako Windows 10 ne želi Windows Media Centar u svojim redovima, tako da svi oni korisnici koji su ga očekivali mogu biti nezadovoljni ovakvom odlukom Microsofta.

Ova odluka objavljena je na Microsoftovoj godišnjoj Build konferenciji. Windows Media Centar ima osjetan pad popularnosti zadnjih nekoliko godina, ali je bio popularan kao video & music playback alat.

Svako ono računalo s Windows 7 i 8.1 koje će nadograditi Windows 10 izgubit će funkcionalnost Windows Media Centar. Nažalost, ne postoji način da se vrati Windows Media Center, a Microsoft neće ponuditi dodatni plug-in za dodavanje funkcionalnosti u Windows 10 sustavu.

Šteta da je ovako završilo za Windows Media Center jer se ipak očekivalo kako će se Microsoft smilovati. Nažalost, to se neće dogoditi. Windows Media Centar odlazi u prošlost i možemo mu samo poručiti – hvala na svemu, bilo je lijepo dok je trajalo. R.I.P Windows Media Center.

Izvor: www.ictbusiness.info