Saznajte tko vas je izbrisao s Facebook liste prijatelja

Saznajte tko vas je izbrisao s Facebook liste prijatelja

Ako ste među onima kojima je važno znati tko im je nestao iz kruga prijatelja na Facebooku, pri ruci će biti novi/stari način za razotkrivanje tko je od njih nestao – i je li nestao prijateljev profil ili je samo pobjegao od vas. Riječ je o aplikaciji Who Deleted Me, koja je doživjela neke manje promjene pa sada s još većom preciznošću provjerava prijatelje koji vam to više nisu.

fbdeactivate_1naslovna

S promjenama koje su počele u travnju, Facebook se bacio i na mijenjanje načina kako vanjske aplikacije pristupaju vašem popisu prijatelja, stoga se uz pomoć njih nije više moglo pratiti tko je od vaših prijatelja odlučio da više ne želi da budete prijatelji ili je procijenio da mu više ne treba profil na popularnoj društvenoj mreži, privremeno ili stalno. Zbog toga je nedavno objavljena nova verzija aplikacije koja uz nove metode ipak otkriva odgovor na pitanje – ‘Who Deleted me on Facebook‘.

Tko me izbrisao na Facebooku? Doznajte preuzimanjem i početkom korištenja aplikacije za uređaje na iOS-u i Androidu, a za korištenje na stolnom ili prijenosnom računalu, poslužit će produžetak dostupan za preuzimanje i dodavanje u pregledniku koji koristite za krstarenje ‘webom‘.

Nova aplikacija pratit će stanje tek od trenutka kada ste je počeli koristiti, a osim što se nudi mogućnost provjere tko je nestao, možete pregledati tko su vam najnoviji prijatelji i prisjetiti se koga ste blokirali na Facebooku.

Tu je i dodatak koji pokazuje kada su prijatelji s vašeg popisa posljednji put svratili na popularnu društvenu mrežu. Ovo zadnje moglo bi poslužiti i da doznate trebate li se zabrinuti za nečije zdravlje i/ili oglasiti alarme za uzbunu ako netko do koga vam je stalo nije bio aktivan mjesecima.

Izvor: netokracija.com