Samsung radi na savitljivom i sklopivom dual-screen pametnom telefonu

Samsung radi na savitljivom i sklopivom dual-screen pametnom telefonu

Južnokorejski div Samsung radi na vrlo zanimljivom projektu, a radi se o savitljivom i sklopivomdual-screen pametnom telefonu. Također, iscurile su još neke zanimljive informacije koje pokazuju kako se ne radi o nekoj „patki“ nego da je stvar i više nego ozbiljna.

Naime, Samsung je podnio prijave u vezi raznih patenata koji se tiču savitljivog i sklopivogdual-screen pametnog telefona, a kodno ime projekta je Project Valley (Project V).flex-display-samsung-grafenNapominje se kako je ovaj uređaj u ekstremno ranoj fazi razvoja te da ako stvari ne krenu onako kako bi trebale, projekt se može odmah obustaviti. Bilo je nekih kalkulacija već u ožujku ove godine u vezi sklopivog pametnog telefona te se čak spominjala 2016. godina kao moguće vrijeme izlaska ovog uređaja.

Savitljive zaslone smo već vidjeli tako da nas ne čudi ovaj zaokret prema sklopivom uređaju iz radionice Samsunga.

Neki analitičari tvrde da je ovaj projekt tek u razvoju te da su šanse vrlo male da sklopivi uređaj ugleda svjetlo dana za kojih godinu do dvije. Tko zna što će se sve razviti iz ovog projekta, no Project Valley je svakako interesantan i intrigantan.

 

Izvor: ictbusiness.info