Partneri


Checkpoint je svjetski lider u izradi software-a koji štiti računalne i informacijske sustave. Njihovi fizički sustavi i aplikacije imaju široku primjenu u svijetu virusnih prijetnji, te se isto tako koriste za prevenciju i zaštitu korisnika od svih trenutno postojećih i neidentificiranih virusnih skripti. Checkpoint nudi široku paletu hardwerskih i softwerskih proizvoda od kojih ćete zasigurno pronaći određenu konfiguraciju koja će maksimalno odgovarati svim Vašim potrebama.


Microsoft je svjetki lider u izradi inovativnih rješenja za privatan i poslovni korisnički segment u računalnoj industriji. BlueBOX IT kao certificirani partner Microsofta raspolaže sa kompletnom paletom tehnoloških proizvoda uz najvišu razinu stručne kompetencije.


HP svoju izvrsnost iskazuje ponajviše tehnološki najnaprednijim poslužiteljima i mrežnim rješenjima, koji ujedno nude sigurnost, dostupnost, dugotrajnosti i adaptivnost na sve predstojeće novosti i izmjene u svijetu serverskih tehnologija. Reputacija koju su si stvorili, stavlja ih u najviši segment uzimajući u obzir kvalitetu i rasprostranjenost njihovih uređaja diljem svijeta.


VMware je poznat diljem svijeta po svojim izvrsnim virtualnim infrastrukturnim softverima koji se koriste od strane poduzeća i organizacija svih veličina kako bi povećali učinkovitost i povećati isplativost. Vmware softveri pojednostavljuju oporavak i promicaju kontinuitet poslovanja . Koristimo VMware za konsolidaciju poslužitelja , optimiziranje razvoja softvera, te pojednostavljenje IT operacija za pružanje usluga bilo gdje , bilo kada .


BlueBOX IT-ovo strateško partnerstvo sa IBM-om nam daje pristup fokusiranja na platforme bazirane na IBM-ovim tehnologijama. Tehnologije i infrastrukturu koju koristimo i u svojoj svakodnevici su ponajviše poslužitelji i skladišne platforme koje svojim performansama uvelike doprinose kvaliteti računalnih i informacijskih sustava bazirane na njima. Naša privatna infrastruktura u oblaku je isto tako upogonjena putema IBM-ovih platformi koji su ujedno i standard za što kvalitetnije poslovanje u 21. stoljeću.


Cisco je tvrtka koja se bavi inovativnim mrežnim i zaštitnim rješenjima , te je poznata po tome širom svijeta. Posvećenost načinu na koji se ljudi povezuju , načinu na koji komuniciraju i surađuju jedni sa drugima im je dao mogućnost da se svakom korisniku zasebno posvete, te da rješenja koja nude prilagode korisniku ovisno o njegovim potrebama.


VEEAM se ponosi što je na dobrom glasu kao pružatelj rješenja za backup i zaštitu podataka. Tvrtka gradi sustave za backup i replikaciju podataka koji su moćni, jednostavni za korištenje , a smanjuju administraciju, troškove i najbitnije – smanjuju vrijeme oporavka sustava i povratka naoko izgubljenih podataka.


Juniper Networks je vodeća tvrtka u pružanju sigurne , dostupne i učinkovite komunikacije preko IP mreža. Njihove IP platforme istovremeno podržavaju brojne aplikacije i operacije, a opet su prilagodljive i skalabilne da prate rast Vaše tvrtke i potreba.


McAfee nudi svjetski poznate programe uključujući sveobuhvatan softver i servise za antivirusne aplikacije, pruža sigurnost pri skidanju internet sadržaja i upravlja neželjenim aplikacijama u računalnom sustavu . Njihovi proizvodi i usluge su dizajnirani za pružanje koordinirane zaštite na razinama aplikacija i mreža tako da možete proaktivno upravljati životnim ciklusom uljeza od prevencije ranjivosti, izoliranja uljeza i konačnog uklanjanja.


EMC je specijaliziran za proizvode i usluge koje ubrzavaju razvoj i implementaciju Cloud servisa pomažući IT odjelu tvrtke upravljanje, spremanje, zaštitu i analiziranje podataka učinkovito i ekonomično . EMC je poznat diljem svijeta po pohrani i backupu podataka, Cloud servisu i svojim sigurnosnim rješenjima.


Citrix pruža fleksibilan poslovni softver koji omogućuje slobodu da radite od bilo kuda i u bilo koje vrijeme po rasporedu koji odgovara Vašem načinu života . Koristeći Cloud tehnologiju ovaj softvare radi na mobilnim uređajima, tabletima i desktop varijantama, App trgovinama i nudi još puno drugih opcija.


Mobile Iron je tvrtka koja nudi široki spektar mobilnih IT usluga i proizvoda istodobno baziranim na više platformi. Specijalizirani su za reduciranje rizika u mobilnom IT segmentu , te pridaju veliku važnost pomaganju i educiranju korisnika, isto tako i svojih zaposlenika. Veliki dio važnosti pridaju i unaprijeđenju, te maksimalnom iskorištavanju poslovnog vremena i resursa kroz izradu svojih mobilnih aplikacija za brzu, efikasnu i pametnu distribuciju i organizaciju vremena.