iPhone 6s stiže 25. rujna

iPhone 6s stiže 25. rujna

Nikako da se stiša bura oko iPhone 6 modela, a već se najavljuju novi modeli. Prošle godine Apple je „protresao“ svijet pametnih telefona objavom svojih iPhone 6 i iPhone 6 Plus uređaja, a prema najnovijim podacima, ovaj rujan bi se mogli ponovno „zatresti“ jer nam stiže iPhone 6s.

iPhone 6s tako bi trebao biti objavljen 25. rujna, a prednarudžbe se mogu očekivati već od 18. rujna. Očekuju se neki novi dijelovi te će dizajn isto biti „vitak“ kao i kod iPhone 6 i 6 Plus modela. Spominjalo se safir staklo, no pojavili su se neki „proizvodni problemi“ tako da od njih, najvjerojatnije, neće biti ništa.iphone-6-concept-2Bilo je puno glasina oko toga kada će iPhone 6s stići na tržište te se često spominjao mjesec kolovoz. No, nekako je rujan mjesec koji u Appleu najviše vole, te je i bilo za očekivati kako bi iPhone 6s mogao ugledati svjetlo dana najesen.

Ne vjerujemo kako će iPhone 6s biti neznatno drugačiji od ostalih iPhone 6 modela jer to nije Appleov stil.

Pojavile su se glasine kako ne trebamo očekivati ništa spektakularno od Applea u vezi iPhone 6s modela, no mi nekako sumnjamo u te glasine. Poznavajući Apple, oni jedva čekaju da ušutkaju sve te zlonamjerne tračeve…

Izvor: ictbusiness.info