Importanne Grupa koristi Office 365 za unapređenje poslovanja

Importanne Grupa koristi Office 365 za unapređenje poslovanja

Importanne Grupa, hrvatska tvrtka s više od 150 zaposlenih, za unapređenje poslovanja i povećanje konkurentnosti odabrala je uslugu u oblaku Microsoft Office 365, a s ciljem da zaposlenici kvalitetnije komuniciraju i surađuju, budu produktivniji i lakše upravljaju velikom količinom podataka na više uređaja.

Tvrtki je uvođenje Office 365 donijelo i smanjenje troškova IT odjela, bolju ažurnost sustava, maksimalnu sigurnost i pohranu podataka, jednostavnu administraciju i mogućnost proširenja ili smanjenja sustava, ovisno o budućim potrebama poslovanja.

Importanne Grupa jedna je od vodećih kompanija u Hrvatskoj koja u svom portfelju ima trgovačke centre Importanne Centar i Importanne Galleria u Zagrebu te lanac luksuznih hotela Importanne Hotels & Resort Dubrovnik. Budući da tvrtka postoji već 20 godina te da broj zaposlenika stalno raste, došlo je do potrebe za unapređenjem IT sustava.

office-365-devices

Office 365 alati omogućili su zaposlenicima jednostavno dijeljenje kalendara i pridržavanje rokova, jednostavno kreiranje i administriranje e-mail grupa, timski rad, kvalitetnu bazu znanja i podršku. IT odjel postao je produktivniji, jer nema prekida ili zastoja u svakodnevnom poslovanju.

Uklonjena je potreba za stalnim nadzorom pa IT odjel ima više vremena za daljnje razvijanje informacijskog sustava grupe. Sigurnost i pouzdanost sustava sada je na najvišoj razini.

Omogućena je njegova dostupnost u svakom trenu, uvijek je ažuran sa zadnjom provjerenom i stabilnom verzijom, sigurna je pohrana e-mailova u oblak i nema opasnosti od gubitka podataka.

Također, ostvarene su uštede na vremenu i troškovima IT administracije, jer više nema potrebe za serverima i tehničkom opremom, a tvrtka plaća uslugu samo onoliko koliko je koristi.

«Office 365 nam je otvorio prostor za daljnje unapređenje našeg sustava te nam je značajno pojednostavljena administracija. Sustav plaćamo po potrebi pa smo time ostvarili znatne uštede, što znači da imamo više sredstava za razvoj drugih elemenata poslovanja IT sustava. Značajno smo racionalizirali troškove u IT sektoru, sigurnost je višestruko povećana te je poboljšana komunikacija između timova», rekao je Ivan Galić, IT menadžer tvrtke Importanne Grupa.

Izvor: www.ictbusiness.info