Blokirajte reklame na Androidu pomoću novog web preglednika

Blokirajte reklame na Androidu pomoću novog web preglednika

Adblock Plus je zanimljiv prije svega što je proslavio svoje ime isporukom preglednik proširenja koji su tako dobro primljeni da su Google i Microsoft platili da se nađu na “bijeloj listi”. Nakon kratkog uživanja na Play Store, Adblock Plus se ovih dana vraća na Googleovmarketplace u obliku preglednika.

Google je inače maknuo AdBlock Plus zato što ometa druge aplikacije. Sama aplikacija radi na Mozilla open-source verziji Firefox Android preglednika, koji nudi stabilnost i osjećaj prisnosti, ali također može blokirati oglase i ubrzati pregledavanje.hqdefaultMeđutim, podrška za third-party proširenja i značajke Firefox sinkronizacij su se izgubile. Važno je napomenuti kako Adblock Plus preglednik prilikom pokretanja blokira sav sadržaj koji sadrži “nametljivo” i agresivno oglašavanje.

Inače, Adblock Plus je u beta fazi, međutim ako vas interesira kako novi preglednik radi, onda samo otiđite do veze koju ćete naći na službenom Google+ profilu.

Nije tajna kako je današnje oglašavanje sve više agresivnije te da se ne biraju sredstva kako bi se pokazao oglas. Nažalost, to izluđuje korisnike te samo oglašavanje postane kontraproduktivno.

Izvor: ictbusiness.info