Besplatna aplikacija Facebook Moments za lakše dijeljenje slika

Besplatna aplikacija Facebook Moments za lakše dijeljenje slika

Svijet aplikacija je bogatiji za još jednu interesantnu aplikaciju. Facebook nam je predstavio zanimljivu aplikaciju koja se zove Moments i čiji je primarni cilj privatno dijeljenje fotografija sa našim prijateljima, kolegama i obitelji.

Ono za što je ova aplikacija korisna je u slučajevima kada ste, naprimjer, na vjenčanju te ste napravili fotografiju koju bi željeli imati svi oko vas. Česti slučaj, zar ne…moments-nova-facebook-aplikacija-koja-pronalazi-i-dijeli-fotografije-vasih-prijatelja-pomocu-tehnologije-prepoznavanja-lica_1434439914Aplikacija nam tako daje mogućnost da se veći broj slika raspodijeli po raznim privatnim mapama, a slike će se moći dijeliti preko Facebooka, Instagrama te će postojati i mogućnost slanja slika putem Messengera.

Postoji jedna zanimljiva značajka a to je da aplikacija može grupirati fotografije na osnovu toga tko je na njima i na kojem su mjestu slikane. Pitate se na koji način sve to radi –  zahvaljujući tehnologiji prepoznavanja lica.

Voditelj projekta Will Ruben je uvjeren kako će ova aplikacija postići veliki uspjeh kod korisnika, no vrijeme će pokazati svoje. Za sada nam se ova aplikacija čini kao dobra ideja, a korisnici će reći zadnju riječ. Skoro da smo zaboravili napomenuti – Moments aplikacija je besplatna za iOS i Android.

Izvor: ictbusiness.info